Alles durven zeggen

Ik vond de gesprekken zeer fijn, je kwam goed to the point en wist ons goed ‘uit te lokken’ om alles te durven zeggen. Ik voelde me gehoord zeker ook met het individuele gesprek. Ik heb je als een prettig persoon en een goede therapeut ervaren.

Anoniem

humor

Ontspannen, met humor en betrokkenheid. Scherpe vragen en op de nodige momenten doorvragen/onderwerpen aan elkaar linken.

Mira

Mezelf opnieuw leren kennen

Ik heb de gesprekken als prettig ervaren, mezelf opnieuw leren kennen om weer een beter persoon te zijn voor iedereen die me lief is.

Anoniem

Helpend

Open, helpend, onszelf laten denken. Je benadrukt de dingen die goed gaan en liet ons van daaruit bouwen.

Jan

Mijn doelen bereiken

Hele fijne gesprekken! Ik kon de dingen kwijt waar ik mee zat, maar tegelijkertijd gaf je ook goed richting aan de gesprekken om mijn doelen te bereiken.

Anoniem

Zonder oordeel

Fijn dat onafhankelijk iemand: vragen stelt, zonder oordeel en je laat nadenken over actie en reactie, je eigen rol en acties aan je meegeeft.

Anoniem

Vertrouwen

Jouw hulp was heel fijn omdat je waar maakte wat je belooft, altijd terugkomt op hetgeen er besproken is, zelf oprecht interesse toont, wil helpen waar je kan en vertrouwen geeft. Ik vind je een topper!

Elvira 

Positief

Zeer positief, met vertrouwen, nieuwe inzichten en handvatten gekregen. Dit zou ik veel meer mensen/ stellen gunnen.

Anoniem

Enorme steun

Ik heb de gesprekken als een enorme steun ervaren, ze hebben mij geholpen om richting te geven aan hoe ik nu in het leven sta. Je nuchterheid, je luisterend oor en de manier waarop je mijn situatie onder woorden hebt gebracht, heb ik als prettig ervaren.

Anoniem

Grip op gevoelens

Door gerichte vragen van Ymkje leer je weer na te denken over de situatie waar je inzit. Op andere momenten denk je dan weer aan die tips en inzichten die je binnen de prettige gesprekken opdeed. Die dan van extra waarde worden omdat je grip op de situatie en je gevoelens krijgt. 

Margreet 

Vinger op de zere plek

Rustig, luisterend, toch de vinger op de zere plek. Ik voelde me op mijn gemak, de klik en de herkenning waren fijn.

Anoniem

Verdiepende vragen

Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op de gesprekken. Ik voelde mij op mijn gemak bij Ymkje, ze luisterde met aandacht en stelde verdiepende vragen die mij andere inzichten gaven. Doordat ik het traject af heb moeten breken zijn we niet tot het gewenste resultaat gekomen, maar de aanzet tot de oplossing is zeker gekomen door mijn gesprekken met Ymkje.

Anoniem

Durf los te laten

Fijne, zinvolle gesprekken, waardoor ik nu een stuk relaxter ben geworden in de opvoeding en veel meer durf los te laten (vooral eigen verwachtingen).

Jorica

Precies aangevoeld

Ik vond het een fijn traject. Je hebt precies aangevoeld wat wij nodig hadden. Via jou kwamen we tot betere inzichten in elkaar en ook kregen we meer inzicht in ons eigen handelen (persoonlijkheden). Dank je wel voor je hulp!!!

Anoniem

spiegel voorhoudend

Fijne gesprekken; begrip voor de situatie en mijn verhaal, wel ook spiegel voorhoudend. Alhoewel mijn eigen inzet en denken het werk is, voelde ik mij gesteund en heb ik ook handvatten gekregen en inzichten om te verbeteren.

Anoniem

Oog voor het hele gezin

Ik ben erg tevreden over de gesprekken met Ymkje! Ze is erg begaan en heeft oog voor het hele gezin! De gesprekken zijn open en ik voelde me snel op mijn gemak. 

Mirjam Schaap 

ankermoment

Vooral een belangrijk ankermoment om terug te kijken wat we doen en bij te sturen. We hebben veel zelf gedaan maar zonder goede coaching waren we nu niet zover gekomen.

Anoniem

Ongestoord je verhaal doen

Ik vond het heel fijn om even ongestoord je verhaal te kunnen doen en er een beetje begrip voor te krijgen en tips.

Anoniem

Neemt echt de tijd

In een voor ons moeilijke periode is Ymkje Albada een goede steun geweest. Ymkje neemt echt de tijd om naar je te luisteren en ze heeft ons gesterkt in het maken van bepaalde keuzes. 

Vera Vellinga

Samen oplossingen bedenken

Het was erg fijn om aan te kunnen geven waar we mee zaten en om vervolgens samen oplossingen te kunnen bedenken. Er werd goed geluisterd en meegedacht en we hebben heel veel nuttige en handige tips gekregen. Ik ben erg blij dat we naar jou toe zijn gegaan!

Anoniem

Verhelderend

Ik verkreeg inzicht in mijn gedragingen waardoor ik met mijn problemen aan de slag kon. 

Anoniem

veilige sfeer

Prettig, luisterend oor, voor beiden. En goede begeleiding naar oplossingsrichting, zonder te pushen. Persoonlijk en veilige sfeer.

Anoniem

confronterend

Soms moeilijk, maar kreeg wel een luisterend oor. Zeer nuttig en confronterend. 

Anoniem

PROFESSIONALITEIT

Een luisterend oor gecombineerd met professionaliteit, dat is wat Ymkje kenmerkt.

Arnold 

Begrepen worden

Fijne gesprekken waarbij je het gevoel hebt dat er echt naar je geluisterd wordt en je begrepen wordt.

Anoniem

Alles bespreekbaar maken

Ik kijk op een zeer tevreden manier terug. Ymkje kan op een prettige en luchtige manier alles bespreekbaar maken. Ymkje kan heel goed het probleem analyseren en meedenken in hoe dit kan worden opgelost.

Anoniem

gebruiken de handvatten elke dag

Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. We hebben er veel aan gehad en gebruiken de handvatten elke dag nog. Bedankt!

Anoniem

Veel geleerd

Het waren fijne gesprekken waar ik veel van heb geleerd.

Anoniem

Geen huiswerk

Heel fijn. Veel inzichten en handvatten gekregen. Geen huiswerk!

Anoniem